25.05.2016 року в нашому закладі був проведений семінар-практикум для старших медсестер та шеф - кухарів дошкільних закладів міста на тему: "Значення м'ясних страв у харчуванні дітей дошкільного віку".
На семінарі старша медсестра Степаненко Олександра Павлівна познайомила присутніх з історичними фактами про м’ясо, розповіла чому потрібно вживати м’ясо, види м’яса, пригадала санітарно-гігієнічні вимоги щодо отримання м’яса та його зберігання.
Вихователь-методист Калініченко Н.П. зацікавила всіх новою інформацією про м’ясо, яку продемонструвала на мультимедійному екрані. Крім того, присутні кухарі та медсестри розпізнавали за смаком різні види м’яса, які приготувала шеф- кухар Котляр А.М., прийняли участь у цікавій грі «Де я знаходжусь?», уявляючи де можна бути цієї миті, готуючи, або смакуючи страву із м’яса.
Старша медсестра представила на екрані страви, які готуються у дошкільних закладах та запропонувала продегустувати.
Малята також прийняли участь у семінарі, вони всіх розважили танцювальними композиціями «Вареники» та «Як варити борщ».
|